Despre TeleTrade

Partenerii TeleTrade Programul de Parteneriat TeleTrade este reprezentat de platforma de afiliat a TeleTrade-DJ International Consulting Ltd. TeleTrade este un lider global in tranzactionarea online de instrumente financiare, cu peste 200 de sedii in 30 de tari si peste 3000 de angajati. Avand o experienta de peste 20 de ani in pietele financiare, afiliatii si introducing brokerii pot sa beneficieze de suport non-stop oferit de una din cele mai mari retele de afiliati din lume.

Partenerii TeleTrade se pot bucura de o colaborare de tipul win-win cu nici un risc. Prin comisioanele generoase de pana la 1,500$ CPA si 12$ Bonificatie pe Lot, partenerii nostri se pot focusa in navigarea traficului pe internet, pe cand noi ii ajutam sa le transformam referintele lor in traderi activi si sa le oferim servicii financiare la scara inalta. Clientii nostri se bucura de o gama variata de peste 130 de instrumente de tranzactionare, disponibile pe cea mai cunoscuta platforma MetaTrader, in timp ce beneficiaza de cea mai buna educatie din domeniu si suport 24/5.

Compania este licentiata UE si reglementata de CySEC, in timp ce respecta standardele internationale de reglementare si opereaza in conformitate cu MiFID. TeleTrade este recunoscuta de cele mai proeminente institutii financiare din lume, datorita managementului de risc robust, a securitatii fondurilor clientilor si a activitatii eficiente.

DE CE CLIENTII NOSTRI

au incredere in TeleTrade
Gama variata de produse financiare:
Forex, CFD-uri pe actiuni, pe contracte futures,
pe metale si pe valute.
Platforme MT4,
MT4 MultiTerminal si MT5
de ultima generatie.
Analize zilnice din piata,
priviri de ansamblu saptamanale si
instrumente de tranzactionare.
Educatie in pietele financiare
asigurate de expertii nostri.
Protejarea si
segregarea fondurilor
clientilor de FCI.
Sedii locale,
ce ofera suport
in peste 15 limbi 24/5.
Viziune reala asupra
tranzactionarii
cu spread-uri fixe.
Noutatile TeleTrade

TeleTrade obtine premiile ‘Best Affiliate Partner Program Europe 2015’ si ‘Best Education Trading Program Europe 2015’

Best Education Trading TeleTrade, un furnizor de top al serviciilor financiare FX, obtine prestigioasele premii ‘Best Affiliate Partner Program Europe 2015’ si ‘Best Education Trading Program Europe 2015’, din partea Global Financial Market Review. Juriul a fost impresionat de maniera in care TeleTrade a efectuat si a servit piata financiara pe tot parcursul anului.

Premii