TeleTrade a obtinut premiul ‘Best Affiliate Program Europe 2015’

Best Affiliate Program TeleTrade TeleTrade a castigat premiul ‘Best Affiliate Program Europe 2015’, oferit de International Finance Magazine Awards 2015. TeleTrade, furnizor global de servicii financiare a demonstrat ca este un participant puternic in industria Forex.

Premiul ce are titulatura de ‘best’, arata ca TeleTrade este recunoscuta ca avand cel mai eficient program de afiliere in Europa, ce ofera planuri de comisionare atractive, materiale excelente de marketing, instrumente avansate de raportare si suport non-stop. Mai mult decat atat, premiul IFM arata ca acest program se bucura de o popularitate nu numai printre clientii sai, dar si printre specialistii financiari si alti participanti de pe piata.

Prin Programul de Parteneriat TeleTrade, afiliatii pot sa se bucure de o colaborare de tipul win-win cu nici un risc. Programul este dezvoltat astfel incat sa ofere fiecarui utilizator de internet, instrumentele necesare pentru a lucra de acasa si sa obtina un venit suplimentar. Cu un plan de comisionare de top, durata de viata a cookie-urilor de 365 de zile, un sistem de raportare live, plati prompte si o varietate de instrumente publicitare, afiliatii pot sa isi maximizeze activitatile lor online.

Conducerea companiei a declarat ca “Este o mare onoare sa primim premiul ‘Best Affiliate Program Europe 2015’ din partea IFM. Vine ca o confirmare pentru standardele inalte ce le-am dezvoltat pentru program. Scopul nostru este sa oferim afiliatilor nostri instrumentele necesare pentru a-si atinge potentialul financiar. Dorim sa excelam in continuare in dezvoltarea de noi produse si servicii care sa intareasca parteneriatul pe care il avem cu acestia”.

Premiile IFM sarbatoresc excelenta in cea mai pura forma. Este un eveniment ce recunoaste si onoreaza individualii si organizatiile din industria financiara internationala care fac o diferenta semnificativa si isi pun amprenta. Premiile imbratiseaza cele mai inalte standarde ale inovatiei si performantei, si pun accentul asupra celor care aduc o contributie in dezvoltarea industriei financiare. Acestea includ initiativele spectaculoase si alte realizari ce au un impact asupra comunitatii globale financiare.

Despre TeleTrade

Fondat in 1994, TeleTrade este un adevarat brand global. Avand peste 200 de sedii in 30 de tari, compania este un lider in tranzactionarea online a instrumentelor financiare, cu numeroase premii obtinute. TeleTrade-DJ International Consulting Ltd este licentiata si reglementata de CySEC, si opereaza in conformitate cu MiFID. Compania este listata si este membru oficial a Warsaw Stock Exchange.