TeleTrade obtine premiile ‘Best Affiliate Partner Program Europe 2015’ si ‘Best Education Trading Program Europe 2015’

Best Education Trading TeleTrade, un furnizor de top al serviciilor financiare FX, obtine prestigioasele premii ‘Best Affiliate Partner Program Europe 2015’ si ‘Best Education Trading Program Europe 2015’, din partea Global Financial Market Review. Juriul a fost impresionat de maniera in care TeleTrade a efectuat si a servit piata financiara pe tot parcursul anului.

Premiile au fost acordate in semn de recunoastere a programului de afiliat al companiei si a educatiei de inalt nivel oferita clientilor. Conducerea TeleTrade este extrem de onorata sa primeasca aceste distinctii de la un portal de stiri financiare atat de cunoscut, precum Global Financial review, si isi intareste promisiunea de a oferi servicii si produse la standarde inalte, cu scopul de a le aduce profit clientilor sai.

Prin Programul de Parteneriat TeleTrade, afiliatii pot sa se bucure de o colaborare de tipul win-win fara nici un risc. Programul este dezvoltat astfel incat sa ofere fiecarui utilizator de internet, instrumentele necesare pentru a lucra de acasa si sa obtina un venit suplimentar. Cu un plan de comisionare de top, durata de viata a cookie-urilor de 365 de zile, un sistem de raportare live, plati prompte si o varietate de instrumente publicitare, afiliatii pot sa isi maximizeze activitatile lor online.

Programul educational oferit de TeleTrade este creat sa ofere atat incepatorilor, cat si celor mai experimentati, aptitudinile de a obtine rezultate maxime intr-o perioada scurta de timp si sa exceleze in tranzactiile lor. Cursurile la sediu si cursurile online sunt oferite in cele 200 de sedii din 30 de tari din intreaga lume. Clientii au oportunitatea sa fie instruiti de expertii din industrie si sa invete diferite strategii profesionale si tehnici utilizate in tranzactionarea instrumentelor financiare.

Premiile Global Financial Market Review sunt acordate companiilor de diferite dimensiuni care manifesta proeminenta in domeniile particulare ale expertizei si excelenta in comunitatea financiara globala. Premiile sunt considerate o initiativa-lider in domeniul financiar si au devenit, in ultimii ani, un standard de recunoastere a calitatii. Premiile GFM reflecta inovatia noilor produse financiare, deservirea exceptionala a clientilor, managementul remarcabil si patrunderea pietei in pietele financiare.

Despre TeleTrade

Fondat in 1994, TeleTrade este un adevarat brand global. Avand peste 200 de sedii in 30 de tari, compania este un lider in tranzactionarea online a instrumentelor financiare, cu numeroase premi obtinute. TeleTrade-DJ International Consulting Ltd este licentiata si reglementata de CySEC, si opereaza in conformitate cu MiFID. Compania este listata si este membru oficial a Warsaw Stock Exchange.