COMISIOANE

Va oferim doua dintre cele mai bune planuri de comisionare din industria tranzactiilor bursiere Forex de afiliati. Tot ce aveti de facut este sa o alegeti pe cea care va satisface nevoile si sa incepeti sa va monitorizati traficul si retelele dvs. Planurile noastre CPA si Bonificatie pe Lot sunt competitive, si va recompenseaza generos pentru fiecare client care ni-l aduceti.

CPA

Termenul de CPA vine de la Cost per Achizitie. Achizite se refera la fiecare client nou ce este atras de afiliat, cu ajutorul publicitatii. Asadar, o persoana care alefe planul CPA va primi un comision pentru fiecare client nou pe care il aduce. Structura planului de comisionare de tip CPA este direct proportional cu numarul de clienti activi si a numarului de loturi tranzactionate.

SILVER
300$ per client
Gold
600$ per client
Platinum
1200$ per client
Diamond
1500$ per client

Vedeti aici termenii si conditiile.

Bonificatie pe Lot

Comisioul Bonificatie pe Lot este primit la o rata fixa pentru fiecare lot tranzactionat de un client activ. Persoana care alege planul de comisionare Bonificatie pe Lot este compensat pentru tranzactionarea activa a clientilor sai. Acest plan este direct proportional cu depozitele acumulate ale clientilor activi.

Basic
15%
Silver
20%
Gold
25%
Platinum
35%
Diamond
50%

Croieste-ti drumul spre succes!

Daca sunteti un afiliat la inceput de drum, veti fi incadrat in Planul de Baza, unde pentru fiecare client adus, veti obtine un comision de 5$. Este cel mai rapid si mai usor mod de a obtine un comision, pentru ca singurul lucru pe care il au de indeplinit este doar sa se inregistreze pe site-ul nostru. In momentul in care acestia isi deshid un cont si incep sa tranzactioneze, atunci veti incepe si dvs sa castigati mai mult.

Cum se procedeaza?

Daca aduceti intre 1-5 clienti activi care tranzactioneaza, veti deveni un Afiliat Silver si veti castiga pana la 300$ CPA pentru fiecare dintre acestia. Daca aduceti si mai multi clienti, intre 6-30, veti deveni Afiliat Gold si veti avea sansa sa castigati pana la 600$ CPA pentru fiecare. Daca acumulati intre 31-50 de clienti, veti deveni Afiliat Platinum si veti obtine pana la 1200$ CPA. In momentul in care veti deveni un adevarat profesionist, deja veti atinge nivelul Diamond, avand peste 51 de clienti si astfel veti avea un castig de pana la 1500$ CPA.

Calculati-va comisionul

Numar de Clienti
Comisionul dvs 0$
Numar de loturi/client

De ce sa alegeti planul CPA?

  • Este cea mai simpla metoda de a obtine comisione regulate.
  • Plati instante pentru fiecare client care se inregistreaza la noi.
  • Puteti sa valorificati fiecare inregistrare generata de traficul dvs de pe internet.

Bucurati-va de un castig pe viata

Planul este confortabil pentru cei care fac referire la traderi reali, castigand pentru fiecare lot tranzactionat. La inceput, clientul dvs probabil va deschide un cont cu o valoare intre 1.000$ - 49.999$, ceea ce va incadreaza in Planul Basic, si veti primi un comision de 15% pentru fiecare lot tranzactionat.

Pot sa castig mai mult?

Cu cat aduceti mai multi clienti activi, iar totalul depozitelor lor este intre 50.000$ - 249.999$, veti fi incadrat in Planul Silver si veti avea un comision de 20% pentru fiecare lot tranzactionat. Cu cat ei tranzactioneaza mai constant si se acumuleaza intre 250.000$ - 499.999$, veti intra in Planul Gold cu un comision de 25% pe lot. Urmatorul pas este Planul Platinum, cu un total al depozitelor intre 500.000$ - 999.999$, ceea ce va ofera 35% pe lot. In final, cand veti ajunge la ultimul nivel, adica Planul Diamond, veti obtine 50% pe lot, doar daca totalul depaseste 1.000.000$.

De ce sa alegeti Planul Bonificatie pe Lot?

  • Castigati comisioane pe termen lung de la clientii cu activitate in tranzactionare.
  • Posibilitatea unui castig substantial din partea traderilor.
  • Plati instante efecuate de fiecare data cand referintele dvs tranzactioneaza un lot.
  • Cu cat clientii dvs tranzactioneaza mai mult, cu atat dvs veti castiga mai mult.
  • Cu cat aduceti mai multi clienti, cu atat va fi mai mare si potentialul venit.

Metode de Plata

Alegeti dintr-o gama variata de metode de plata pentru a va primi comisionul

TeleTrade colaboreaza cu SafeCharge Limited, o institutie monetara electronica autorizata si reglementata de Banca Centrala din Cipru si este membru principal al MasterCard si Visa Europe.

Totodata cooperam cu Moneybookers si Neteller, ce ofera servicii electronice de tipul e-wallet, autorizate si reglementate de Autoritatea Financiara de Conduita.