COMISIOANE

Va oferim cele mai bune planuri de comisionare din industria tranzactiilor bursiere Forex de afiliati. Tot ce aveti de facut este sa o alegeti pe cea care va satisface nevoile si sa incepeti sa va monitorizati traficul si retelele dvs. Planurile sunt competitive, si va recompenseaza generos pentru fiecare client care ni-l aduceti.

CPA

Termenul de CPA vine de la Cost per Achizitie. Achizite se refera la fiecare client nou ce este atras de afiliat, cu ajutorul publicitatii. Asadar, o persoana care alefe planul CPA va primi un comision pentru fiecare client nou pe care il aduce. Structura planului de comisionare de tip CPA este direct proportional cu numarul de clienti activi atrasi de persoana afiliata.

SILVER
300$
Gold
600$
Platinum
1200$
Diamond
1500$

Vedeti aici termenii si conditiile.

Croieste-ti drumul spre succes!

Daca sunteti un afiliat la inceput de drum, veti fi incadrat in Planul Silver de Afiliere si veti castiga pana la 300$ CPA. Daca aduceti si mai multi clienti, intre 6-30, veti deveni Afiliat Gold si veti avea sansa sa castigati pana la 600$ CPA pentru fiecare. Daca acumulati intre 31-50 de clienti, veti deveni Afiliat Platinum si veti obtine pana la 1,200$ CPA. In momentul in care veti deveni un adevarat profesionist, deja veti atinge nivelul Diamond, avand peste 51 de clienti si astfel veti avea un castig de pana la 1,500$ CPA.

Calculati-va comisionul

Numar de Clienti
Comisionul dvs 0$
Numar de loturi/client

De ce sa alegeti planul CPA?

  • Este cea mai simpla metoda de a obtine comisione.
  • Plati instante pentru fiecare client care se inregistreaza si incepe sa tranzactioneze la noi.
  • Puteti sa valorificati fiecare inregistrare activa generata de traficul dvs de pe internet.
  • Prin urmare, cu cat mai multi clienti veti aduce la companie, cu atat mai mare va este potentialul de castig!

Metode de Plata

Alegeti dintr-o gama variata de metode de plata pentru a va primi comisionul:

TeleTrade colaboreaza cu SafeCharge Limited, o institutie monetara electronica autorizata si reglementata de Banca Centrala din Cipru si este membru principal al MasterCard si Visa Europe.

Totodata cooperam cu Moneybookers si Neteller, ce ofera servicii electronice de tipul e-wallet, autorizate si reglementate de Autoritatea Financiara de Conduita.